avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare contract de munca

Buna ziua, am incheiat un contract de munca in data de 12.02.2018, cu data de incepere pe 05.03.2018. Astazi 27.02.2018 am fost anuntata de catre angajator ca exista o problema cu trainer-ul si ca nu pot incepe pe data inscrisa in contract. Fata de la resurse umane mi-a dat informatia ca acest contract mi se va anula, ca nu stiu cat dureaza pana se remediazi problema. Am intrebat pe ce baza se intampla acest lucru, in conditiile in care eu mi-am dat demisia de la actualul loc de munca sa pot incepe la ei, si mi s-a spus ca se poate anula prin neprezentarea mea la locul de munca in ziua inceperii. Am vb cu managera de resurse umane care ma asigurat ca nu o sa se intample asta, ca am fost prost informata, doar se amana inceperea, momentan nu se stie pentru cat timp si ca voi fi anutata pana la sfarsitul saptamanii in curs. Ce pot face in acest caz? Exista posibilitatea de anulare a contractului?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 27 Februarie 2018

Inteleg asta, dar ei m-au informat telefonic ca in data de 05.03 sa nu ma prezint la locul de munca, precizez ca nu voi fi platita in perioada aceasta de asteptare. Cum pot actiona incepand cu data de 05.03.2018 in avantajul meu?
Cornel Vasile a scris:

Nu prea aveti ce face , intrucat c.i.m. incepe sa-si produca efectele de la 05.03.2018

Mergeti la munca si semnati condica .... altceva nu aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de munca simcroitoru simcroitoru buna ziua doresc sa va adresez o intrebare: in ce caz se poate anula un contract de munca, semnat de ambele parti , inregistrat si care a fost anulat inainte ... (vezi toată discuția)
Fals contract de munca, facut de nu se stie cine ! ce se mai poate face? pareri ? dorudoru dorudoru In urma unor reclamatii ,privind un contract de munca Fals. Fostul angajat sustine ca nu el a semnat contractul de munca,,rubrica angajat,, Patronul ... (vezi toată discuția)
Angajare legala? Wosret Wosret Buna seara, Am semnat pe 13 martie un contract de munca, urmand ca exemplarul meu sa-mi parvina in original, indata ce va fi semnat si de Directorul General ... (vezi toată discuția)