ynocentta a scris:
Distina Antoanela,
aplicarea unitara a prevederilor in vigoare obliga instanta sa dea curs actiunii,sa analizeze competent probele in baza carora sa se pronunte.
Cand ati sustinut eventuala respingere a actiunii ca inadmisibila ,ce elemente ati avut in vedere?
Nu vreau sa intru in plocemici , dar exista competenta materiala ...iar incalcarea acesteia conduce la respingerea cererii ca indmisibila....doar nu sesizati instanta ":la comun" cu toate temeiurile civil, munca , administrativ...Sau daca da:Succes!
In ce priveste discutia, ar fi excelent daca puteti sa-l determinati pe angajator sa recunoasca expres aceste drepturi, astfl incat sa se suspende termenul de prescriptie.
In rest , aveti sanse in sistanta, dar, asa cum am spus e bine sa mergeti pe actiuni individuale, din motivele pe care le-am explicat deja, cu atat mai mult cu cat spuneti ca situatia se complica ...
Despre CCM la nivel de unitate din anii anteriori nu stiu cum va putem noi ajuta..dvs, sau un avocat in numele dvs. ar putea sa faca rost de el