avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit auto achitat dar care inca apare in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit auto achitat dar care inca apare in documentele fiscale

Buna ziua, am cautat un subiect asemanator dar nu am gasit.
Am avut un autoturism in posesie in 2005 pe care l-am vandut in acelasi an. Acum doi ani am platit cu intarziere impozitul + penalizari (desi masina nu mai era in posesia mea) si am dat si declaratie pe propria raspundere ca autoturismul nu mai este in posesia mea.
Anul trecut si anul acesta iar mi-a venit de plata impozitul la autoturism. 2 nelamuriri va rog:
1 - apare pe cazierul fiscal sau pe certificatul de atestare fiscala?
2 - cum sa reglez problema? posibil sa nu fi fost operata plata? cui sa ma adresez sa scap de aceasta problema?
As fi deacord chiar sa mai platesc inca odata (daca bataile de cap pentru rezolvarea problemei ar fi prea mari) dar de unde sa am certitudinea ca iar platesc si iar imi apare ca nu am platit?

Ce trebuie sa fac?
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:37, 24 Octombrie 2009
Contractul de vanzare-cumparare la care faceti referire,va exonereaza de obligatia achitarii de taxe si impozite aferent autoturism vandut,la acest aspect m-am referit
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
Am inteles, va multumesc frumos pentru ajutor.

Felicitari ca in final,opiniile de pe forum va ajuta la solutionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit masina vanduta caprice caprice Buna ziua, acum cativa ani am vandut o masina unei persoane insa fara a face un contract de vanzare-cumparare in acest sens...acea persoana a vandut masina mai ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism numai cu cartea de identitate a vehiculului goldeneye_2_5 goldeneye_2_5 Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)