avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobare data pentru RDS de catre presedinte fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobare data pentru RDS de catre presedinte fara acordul proprietarilor

Am si eu o problema. In cartierul nostru au venit mai multe firme gen DIGI tv, RDS au intrat pe scara blocului si au dat gauri pentru a baga clabluri. Ideea este ca acestia aveau o dispozitie semnata de presedintele asociatiei de proprietari prin care li se permitea accesul in bloc si efectuarea acestor lucrari chiar daca nici unul dintre locatarii blocului nu au contractat vreun contract cu aceste firme. Proprietarii nu au fost intrebati si presedintele a dispus singur acest lucru desi acele parti sunt parti comune. Nu tb sa intrunesca o sedinta si sa convoace proprietarii pt a le cere acordul? Ce pot sa fac sa le interzic acesul acestor firme pe casa scarii, mai ales ca au dat gauri fara sa respecte anumite distante, pe langa teava de gaze.Si ce masuri sa intreprind impotrivaq acestui presedinte care face ce vrea?
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 14:26, 23 Octombrie 2009
@ioana larisa
Internetul, telefonia si televiziunea sunt un rau necesar al lumii moderne. Sunt sigur ca si dvs. aveti macar 2 din cele 3 servicii amintite. Imaginati-va cum ar fi fost daca nu s-ar fi dat acceptul instalarii echipamentelor necesare acestora!
Traim totusi in sec. XXI si mai mult de-atat am facut o revolutie pentru a elimina, in primul rand, piata de monopol si pentru a deschide drumul pietelor concurentiale iar comunicarea si comunicatiile au capatat un rol esential in traiul zilnic.
Recunosc ca sunt destui "mesteri" priceputi la dat gauri dar daca Presedintele si CE se implica si-i supravegheaza pot face lucrurile exact cum trebuie.
Intr-o comunitate(bloc) oricat de buni ar fi membrii CE si Presedintele nu va exista 100% multumire din partea proprietarilor, indiferent de problema!
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
Presedintele, utilizator
Nu ma intelegeti gresit. Eu nu sunt impotriva tehnologiei, stiu ca este un rau necesar dar ce m-a deranjat este faptul ca presedintele asociatiei de proprietari nici macar nu ne-a anuntat. Ne-am trezit cu cei de la firma care au inceput sa dea gauri. Deja blocul a devenit inestetic. Unde este ratiunea daca nici unul dintre proprietari nu doreste un astfel de contract?
Am inteles dar totusi cu ce va ajuta daca va anunta in prealabil?:-/
Poate niciunul dintre proprietari nu doreste un astfel de contract... momentan dar daca de sarbatori vor veni cu o super-oferta si toti vor vrea? :)
Ideea este ca toti proprietarii sunt revoltati dar nimeni nu a avut curajul sa vb cu presedintele asoc.
Ca de obicei! Este atitudinea arhiintalnita in 99% din AP. Toti au ceva de comentat, reprosat, sesizat,etc. dar nimeni nu o face constructiv ci distructiv pe metoda "bisericuta".#-o Pana la urma la ce se rezuma nemultumirea acestora? Nu le plac inca 2 cabluri in plus pe langa celelalte 10 sau nu s-au facut reparatiile ulterioare corespunzatoare?
Dar acel presedinte este atat de fioros inca sa nu se poata discuta civilizat? E drept ca si modul de abordare al proprietarilor conteaza dar totusi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord pentru instalare structura cablaj al rcs-rds Remus V. Remus V. Astept de mult timp ca pe scara unde locuiesc sa vina compania de telefonie, internet & tv RCS-RDS. Aflu cu stupoare ca accesul a fost interzis angajatilor ... (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)