avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnete munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnete munca

ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 23 Octombrie 2009
[ link extern ] /

De aici puteti descarca programul, pentru a nu va mai deplasa la Casa de Pensii sau ITM. Astfel, dati un telefon doar, sa cereti numerele de cutii. Dupa ce ati operat depuneti cutiile cu carnete, cu bordeourile aferente si cu discheta in 2 ex.
eujad a scris:

multumesc ptr raspunsuri. Dar ptr cei care s-au lichidat de 2 - 3 ani si mai bine, tb sa le duc si pe acelea banuiesc.


Pai daca salariatii au plecat de 2-3 ani ce obligatii mai aveti?
Obligatia de scanare revine angajatorului la care activeaza acum
Daca au plecat si si-au ridicat carnetele, angajatorul nu mai are obligatii. Este vorba de persoanele care au plecat si nu si-au ridicat carnetele, ele ramanand in arhiva. Acestea trebuiesc predate oamenilor, faceti adresa cu confirmare de primire in care ii chemati sa-si ridice carnetul. Daca aveti cazuri, bineinteles. Eu am avut.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
Eugenia Angelica Fortuna, Consultant resurse umane
Este obligatia angajatorului pentru toate carnetele de munca pe care le detine in acest moment,inclusiv ale fostilor salariati care nu au fost ridicate de acestia.
Este obligatia angajatorului pentru toate carnetele de munca pe care le detine


Desigur, am predat toate carnetele pe care le-am detinut, mai putin a pensionarilor. Au fost insa persoane pe care le-am somat sa vina sa-si ridice cartea de munca. Dar ele lucrau de mult timp la un alt angajator, astfel ca si-au ridicat cartea si au depus-o la ITM sa li se faca inscrierea la zi si apoi sa fie predate.

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca catalina77 catalina77 Buna dimineata. As dori sa stiu si eu pana la ce data trebuiau duse la ITM cartile de munca pentru scanat? Va multumesc. (vezi toată discuția)