avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnete munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnete munca

ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 23 Octombrie 2009
va rog sa ma lamuriti sa vad daca am inteles corect (sunt la inceput de drum in ceea ce priveste RU si de asta):
eu, ca angajator (care tin carnetele de munca la sediul meu, nu inregistrez contracte de munca/decizii/etc. la ITM ci doar depun declaratiile lunare si REVISAL ul) trebuie sa descarc programul si sa merg cu toate CM la ITM la scanat???#-o

Va multumesc.
Din cate stiu , in Bucuresti angajatorii care au aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca depun aceste carnete in vederea scanarii direct la Casa de Pensii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca catalina77 catalina77 Buna dimineata. As dori sa stiu si eu pana la ce data trebuiau duse la ITM cartile de munca pentru scanat? Va multumesc. (vezi toată discuția)