M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?
buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
DinuX
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Cam toate site-urile de membership cu plata au o bifa ca se prelungeste automat la expirarea perioadei atunci cand iti faci cont sau alegi varianta "premium". Greseala a fost ca n-ati debifat. Parerea mea este sa achitati, suma nu este mare; sunt sigur ca sunt acoperiti de regulament. Veti beneficia un an de zile de statutul de VIP. Si debifati chestia aia, ca altfel platiti si la anu'.
Negociati sa scapati de suplimentul de 51 de lei.
just_ea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
rezultatul a fost pana la urma ca am platit....nu am vrut initial,dar am primit mesaj pe mobil,de la o firma de recuperare(nici nu vreau sa-mi imaginez cum au facut rost de anumite date,cand adresa sau nr de telefon nu completez);mai rau e ca,pe forumurile de pe siteurile de socializare unde apareau discutii (cum multe persoane au trecut prin aceeasi practica si nu vroiau deloc sa plateasca),despre cum sa contracareze aceasta practica disparusera toate si nu mai aveam nici o informatie;iti inteleg furia(am trecut prin toate starile)si preferam ca banii respectivi sa-i dau cuiva care chiar are nevoie decat unor speculanti care cunosc anumite practici legale si se bazeaza pe ele