avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
cum pot sa recurga la firme de recuperare fara o sentinta definitiva dl.avocat?
sunt exact in aceeasi situatie ca ceilalti, adica mi s au luat banii din cont, desi dupa prima debitare frauduloasa, am dat mail ca nu mai doresc abonament. evident ca am schimbat cardul si au trimis mail de amenintare. le am forwardat mailul in care specificam ca nu mai doresc, dar nu l au luat in considerare, amenintandu ma cu firma de recuperare. le am trimis si eu mail ca vreau banii inapoi si ca i voi da in judecata. va rog sa mi spuna cineva cum le a venit de hac acestor infractori nenorociti.
Salut!
Si eu am patit-o. Chiar ati trimis formularul prin fax? sau intre timp este ceva online?
Si eu sunt de acord sa ne asociem pentru a-i da in judecata!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am trimis mail la ei sa imi stearga datele personale la "confidențialitate@academicsingles.ro", am primit raspuns ca mi-au sters profilul, dar nu au facut nimic tot exista profilul meu.(intact asa cum era)

Totodata le-am trimis pe mail la "serviciu-clienti@academicsingles.ro", numele de uilizator si mailul cu care a fost facut contul, dar am primit raspuns de la ei in aprox 3 zile ca au nevoie de datele complete. Le-am mai raspuns odata cu numele contului(nu numele complet cum au cerut ei), data tranzactiei, suma platita, mail-ul cu care sa facut contul, sa speram ca se rezolva ceva,
Dar daca nu, ma gandesc sa incerc cu cei de la ANPC, poate avem o sansa sa ne ajute. Sau poate cu cei de la CSALB, dar nu stiu daca este competenta lor sa se ocupe cu problema noastra.

atasez raspunsul lor:
Dragă client al Academic Singles,

Pentru a putea localiza plata și pentru a o putea aplica în contul dvs., vă rugăm să ne trimiteți următoarele informații:
• Numele complet al deținătorului contului
• Data realizării tranzacției
• Numărul complet al cardului sau al contului bancar
• Suma plătită
• Modalitatea de plată: pe site prin card de credit sau prin PayPal / direct prin PayPal / prin iTunes / prin transfer bancar / prin cec

Sau ne puteți trimite o captură de ecran cu plata realizată sau o copie după extrasul dvs. de cont.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Academic Singles

be2 S.à.r.l. 13 rue du Commerce, L-1351 Luxembourg
Registrul Comerțului : B123206
Director :Laetitia Pateau

PS: de pe ce adresa ati primit mail de amenintare, dupa cat timp? ceva oficial ati fost instiintati sau doar amenintari?
Trebuie sa existe o speranta , o portita sa putem scapa, doar ca trebuie sa aflam cine este in spatele acestor indivizi, ca sa stim pe cine sa dam in judecata.(presupun ca exista si in romania cineva care se ocupa de site)
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
Gabriel29, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa cateva mail-uri cu cei de la relatii clienti, vad ca mi-au dezactivat "planul premium" pana la urma. Totul am discutat pe mail, nici decut pe fax sau cum ar mai vrea ei.
Sper ca toti in aceeasi situatie ca mine sa rezolve, pe cale amiabila, asa cum am reusit si eu.
PS: Dupa data de expirare, nici nu vreau sa mai aud de asemenea site-uri, mai bine singur si linistit, decat stresat si "hartuit".
Va atasez mai jos raspunsurile lor:
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]

Multumesc si bafta tuturor!
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
Gabriel29, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)