M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?
buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
lavrin
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Am cautat informatii online si be2.com sau academicsingles si cate alte denumiri derivate mai au sunt de acum mai bine de 5 ani, Modul de operare asta este, te fac sa te abonezi cumva pe 1 luna si apoi incep sa-ti debiteze card-ul cu sume de 6 ori mai mari si sa impiedice dezabonarea prin tertipuri.
Iata ce scrie o doamna din Canada "..Am sunat la Centrul canadian de combatere a fraudei și am început un dosar cu privire la ele.Doamna a fost foarte de ajutor si utilă. Ea spune că nu există nici o cale ca oamenii să fie intimidați de agențiile de colectare - să spună agențiilor de colectare să plece. Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la agențiile de colectare, deoarece cheia inselatoriei este de a vă intimida, astfel încât să dati banii de frică!"...
geanus
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am primit un nou email cu amenintarea sa plătesc pana pe 30 oct.2018. Spun ca abonamentul premium este blocat , dar ei continua sa-mi ceară bani .Am inchis cardul.. Nici de anulat abonamentul nu am unde.Am trimis un email la consulting@ ...cu solicitarea sa-mi anuleze abonamentul si sa-mi închidă contul.
Am patit la fel. Am inchis cardul, iar dupa o luna am primit un plic, la cutia postala, din partea unei firme de recuperari din Germania care nma ameninta ca daca nu platesc, vor trimite mai departe dosarul colaboratorilor lor dn Ucraina.
Am platit cei 900 ron. Poate ca sunt eu mai fricos, dar daca mi-au gasit adresa postala si mi-au pus un plic, netimbrat, nestampilat, am priceput ca a ajuns acasa la mine o persoana fizica. Moderatorii de aici nu inteleg gravitatea problemei, iar raspunsurile lor sunt total pe dinafara.
E vorba de amenintari fizice voalate, intarite de plicurile venite fix in casuta postala fizica, reala.
Sper ca din asta unul dintre moderatori sa inteleaga gravitatea problemei si sa nu raspunda "stati linistiti, cine sa vina sa va faca ceva?"
Repet, ei imi cunosc locatia exacta.
P.S. daca vreun moderator va simti nevoia sa ne explice cat de pristi suntem, ar fi bine, din respect pentru noi si pentru propruia lui profesie, sa se abtina. Avocati slabi cunoastem cu totii.
@Mihai , Ati depus si plangere la politie ori doar ati platit ca sa-i incurajati sa va mai trimita inca un plic cu alta cerere si sa faca alte victime.
De unde banuiti ca v-au gasit datele? Banca la care ati avut cardul nu ofera datele clientilor catre terti. Ati fost sa intrebati la banca?