De fapt avem ce sa le facem, faceti raport pentru incalcarea regulamentului GDPR de catre acest operator Be2 Sarl. in Luxembourg si pe www.eccromania.ro asociata la ECC-Net , retea europeana pentru protectia consumatorului.
Ei incalca GDPR pentru ca intentionat nu au implementata posibilitatea de a renunta la abonamentul Premium pe pagina de site si colecteaza date privind locatia clientilor.
Atentie!! adresa clientului o extrag din faptul ca site-ul colecteaza informatii de localizare, astfel daca intrati de pe telefon si aveti activata localizarea , ei ar putea sa primeasca locatia de unde va conectati si astfel sa hartuiasca victimele.
Spunea cineva ca s-a trezit cu o scrisoare de amenintare pusa in cutia postala, s-a speriat si a platit. Nu stiu daca spunea adevarul ori era omul lor din Romania si le facea reclama ;)
Scrisoarea a adus-o probabil
Mizeaza ca te atrag cu o suma mica sa le dai datele de cont si apoi iti aplica ce sume doresc, de minim 6 pana la 12 ori mai mari.
Acesti excroci 'europeni' trebuiesc opriti sa nu mai faca si alte victime.
Si mijloacele de a-i opri sunt la indemana ca si cele prin care practica hotia, adica internetul.
Ati raportat aceste site-uri ca fiind inselatorii, academicsingles si be2dating ?
Catelul a scris:
Citeste ce am scris mai sus. Folosește si tu aceleași metode ca ei. Mailuri si amenintari. N-au ce sa-ti faca, de fapt nici tu lor...
violingirl a scris:
am inteles ca ati platit, dar ati reusit sa anulati abonamentul? daca da, cum? ati trimis scrisoarea la adresa din Luxemburg?