avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,

Trec prin aceeasi situatie, la fel ca si unii dintre dvs. Mi s-au tras bani din cont doua luni, dar banca mi-a blocat cardul. Sincer, nu prea am inteles atunci de ce si nici nu am avut timp sa ma duc sa pun intrebari. Mi-am refacut cardul si nici nu imi mai aduceam amite de contul de pe academic singles.
Si in iulie m-am trezit cu un mail ca trebuie sa platesc vreo 350 de lei pentru cont. Am trimis mail si am cerut stergerea datelor personale. Pana la urma mi-au spus ca mi-au sters contul. Datoria am refuzat sa o platesc. Am primit un alt mail de la o firma de recuperare. Am cerut factura, mi-au trimis o instiintare de plata in limba germana. Apare numele meu, dar orasul si strada sunt complet gresite.
Ce parere aveti? Sarlatanie la drumul mare? Nici nu stiu cum sa o numesc....
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
ContSters494589, utilizator
Salut, dupa cat timp ti-au raspuns cei de la relatii clienti ? Si eu am platit si am trimis acel formular scris de mana...lizibil cum au zis ei la relatii clienti..am completat tot, in afara de numele de utilizator...nu il mai stiu

Gabriel29 a scris:

Dupa cateva mail-uri cu cei de la relatii clienti, vad ca mi-au dezactivat "planul premium" pana la urma. Totul am discutat pe mail, nici decut pe fax sau cum ar mai vrea ei.
Sper ca toti in aceeasi situatie ca mine sa rezolve, pe cale amiabila, asa cum am reusit si eu.
PS: Dupa data de expirare, nici nu vreau sa mai aud de asemenea site-uri, mai bine singur si linistit, decat stresat si "hartuit".
Va atasez mai jos raspunsurile lor:
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]

Multumesc si bafta tuturor!

Sesizați la Eurosport și la Catalin Tolontan pe FB sau email. Și verificați-vă spamul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
anonim121000, utilizator
[ link extern ]

Head of Finance chez be2
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
anonim121000, utilizator
Salut! Ma gasesc in aceeasi situatie si nu gasesc la ei pe site nicio adresa de email valabila la care sa trimit solicitarea. Am incercat si la cele indicate de tine si primesc eroare de transmitere mesaj. Ai cumva idee daca mai sunt si alte adrese? Merci!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)