În ce cont v-au trimis banii, ce cont cer ei pentru a trimite banii , căci spuneți că ați primit. Ați dat ibanul de la banca dvs?? mulțumesc
Catelul a scris:
Salut.
Sa va povestesc pe scurt experienta mea cu escrocii astia. Ca sa stiti cum am procedat sa-mi recuperez banii, poate ajuta pe careva. Mi-am facut cont crezand ca este ceva de genul Twoo, cu abonament pe o perioada de timp si cu reinnoire doar daca platesti iar. Asta a fost prin octombrie. N-am stat sa citesc termeni si conditii, etc. Niciodata nu citesc prostiile alea. Am citit mai mult forumuri dupa ce m-am abonat. :)
Ma trezesc abonat si cu suma retrasa de 479 lei de pe card. Interesant... incep sa ma documentez. A doua zi am fost la banca, am schimbat cardul asociat contului curent. Le dau primul mail prin care cer anularea contului. Primesc formularul, il completez, il scanez si il trimit. Ok. urmeaza al doilea mail prin care cer restituirea banilor. Si incepe o epopee, un schimb de 100 de emailuri. Dupa cateva mailuri, in care ii amenint cu politia, instanta si statul paralel, sunt de acord sa-mi restituie 399 lei. Le raspund ca da, primesc banii a doua zi. Dar mai ramasese de recuperat restul de suma. Si incep sa-i bombardez cu mailuri. Cum imi aduceam aminte de ei. pac un mail. Chestii de genul: hotilor, vreau banii, dati-mi banii, escrocilor, huo, banii, hai mai repede, astept banii. N-au mai raspuns nimic pana la inceputul lui decembrie cand am primit si restul de bani. Happy end.