In compania la care lucrez s-a luat decizia ca in cazul in care un angajat isi ia concediu medical intr-o luna (indiferent ca este o zi sau mai multe), NU va primii pe intreaga luna respectiva bonurile de masa pe zilele lucrate.
Este legala o astfel de decizie? ... si daca nu, imi puteti spune legea/art care sunt incalcate?
O modalitate a dovezii comunicare este semnatura salariatului ca a luat la cunostinta de decizia respectiva.
De exemplu, la decizie se ataseaza un tabel cu salariatii care semneaza de luare la cunostinta sau pe spatele deciziei salariatii semneaza de luare la cunostinta
Concediere in cfs
Instantlife
Buna ziua,
Problema este urmatoarea:
Un angajat este disponibilizat cf 65 CM, omul e chemat, se prezinta la HR, semneaza de luare la cunostinta. Dupa 2 zile ... (vezi toată discuția)
Munca de rusalii
Viovas
Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul in care luni, de Rusalii, la un punct de lucru, oamenii vor trebui sa munceasca? Este de ajuns o ... (vezi toată discuția)
Fluturasi salariu
nelush
Va rog sa-mi spuneti daca salariatii sunt indreptatiti sa primeasca la primirea drepturilor salariale, fluturasii de salariu, si care este Legea care ... (vezi toată discuția)