When, consideraţi că userul nu a discutat problema cu copilul ?
Iar dumneavoastra considerati ca tatal nu a discutat deloc cu copilul? S-a trezit intr-o zi, sa zicem miercuri si a tras concluzia ca are ziua libera si atunci pentru a avea ceva de facut sa mute copilul de la scoala?
Nu credeti ca a luat aceasta decizie intr-un mod rational?
Spre deosebire de unii comentatori, un părinte care creşte copilul, îi cunoaşte preferinţele şi discută toate problemele ce-l privesc, mai ales că la 10 ani, poţi deja discuta cu copilul.
Exact, poti discuta deja cu copilul iar initiatoarea topicului se fofileaza sa faca asta. Pentru ca, nu-i asa
Imi cunosc copilul si are nevoie de mult timp pentru a se adapta la noi schimbari
Daca cititi cu atentie puteti observa ca mama nu a adus nici o secunda in discutie parerea minorei sau posibilitatea sa o ceara.
Nu, doamna isi stie copilul si drept urmare parerea ei TREBUIE sa corespunda realitatii. Altceva nu se accepta.
Repet, problema şcolii copilului comportă mai multe aspecte, care trebuiesc toate cântărite: posibilităţile materiale şi de timp al celui care se ocupă de copil, orarul şcolii - sunt şcoli unde copiii merg dupăamiza, asigurarea supravegherii şi a mesei copilului... Este uşor să spui: Eu vreau asta!" şi în rest, să-ţi vezi de treabă. Când copilul mege la liceu, atunci e mai mărişor, poate merge şi singur la şcoală sau cu colegii, poate încălzi o mâncare, poate merge şi singur la antrenament sau repetiţii după şcoală.
Aici aveti mare dreptate si tocmai pentru ca exact asta am avut si eu in minte am sugerat initiatoarei topicului sa aiba o discutie corecta si transparenta in trei.
Aflata insa in confortul posibilitatii de a se opune tatalui initiatoarea topicului nu pare dispusa sa un asemenea act.
De fapt, nu pare dispusa nici macar sa acorde propriului copil o sansa de a avea o parere.
Deci.....despre ce vorbim aici?