avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara actualizare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara actualizare

Buna ziua! imi puteti spune ce taxa de timbru judiciar trebuie sa platesc pentru a deschide o actiune pentru actualizarea ( marirea pensiei alimentare)? mentionez ca am o decizie privind pensia alim ddde aprox 18 ani. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: elmina , utilizator 12:55, 11 Martie 2018
Nu am stabilit un onorariu si nu am semnat un contract acest avocat fiind un vechi amic de familie, mi- spus ca despre onorariu" ne vom intelege" si ca sumele specificate si cerute de dansul reprezinta taxa minima pentru deschiderea procesului de actualizare a pensiei alimentare si respectiv,cum am spus, taxa de timbru judiciar...cred ca ma minte cu nerusinare..va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces incredintare minor ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui buna ziua....as vrea sa va intreb cam la cat se ridica costul unu proces de incredintare minor si stabilirea pensiei alimentare...va multumesc (vezi toată discuția)
Partaj cristioanabac12 cristioanabac12 cat costa deschiderea unui proces de partaj? (vezi toată discuția)
Taxa pt evacuare tolerat mona.iv mona.iv Buna ziua ! Intrebarea mea este urmatoarea : in cazul unei actiuni de evacuare a fostului sot , tolerat in ap. propr. mea personala , ce cheltuieli de ... (vezi toată discuția)