am lucrat la o societate comerciala timp de 1 an din motive financiare mi am depus demisia Drepturile banesti ce mi se cuveneau nu mi au dat pentru care am luatr o bormasina din atelierul firmei dupa ce am depus plangere la ITM mi au dat bani FIRMA a depus o plangere la politie impotriva mea Am fost citat la pol. si am returnat bormasina . Acum ma amenita cu dosar penal pentru furt ce trebui sa fac?
Problema este ca intradevar este furt. N-aveti dreptul sa luati ceva din posesia altuia chiar daca va este dator cu ceva.
Oricum, pentru ca prejudiciul este foarte mic si a fost recuperat ar trebui cel mult sa primiti o amenda administrativa si sa nu se ajunga in instanta cu asta.
E adevarat ca am vazut cu o bormasina furata ajungand in instanta dar respectivul avea cazier in spate.
In primul rand ati procedat gresit incercand sa va faceti dreptate singur! Dar este tardiv acuma!
Sunt de acord cu parerea ca veti primi o amenda administrativa insa sfatul meu este sa angajati un avocat pentru a evita eventualele surprize neplacute!B-)
As vrea
cristian1979
salutare.Am si eu o problema in urma cu 2 ani lucram la o firma pe postul de sofer.si dupa circa 6 luni de cand munceam pt aceasta firma am avut un eveniment ... (vezi toată discuția)
Furt
cezar1894
daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar ... (vezi toată discuția)