Bună ziua tuturor.In urma cu 9 ani bunica mea făcut mamei mele și mie un contract de intretinere în care sunt trecut și eu.Dupa ce sa făcut contractul am început la lucru.Am făcut 0 baie,bucătărie,renovat o căsuța din lemn.geamuri schimbate.usa intrare și altele.Toate au fost bune și frumoase pana ce mama mea a decedat.Dupa decesul mamei mele,la insistentele bunici mele ne-am mutat cu ea fiind bolnavă.In urma cu aproximativ doi ani,unchiul meu a început cu strâmbe,fapt ce a generat mutarea,fără știrea noastră a bunicii la el.Justificare mutării a fost ca eu am furat-o cu ceva bani care ea nu mai știe cati a avut.Am fost chemat la avocat pentru mediere în urma căruia,ea,recunoaște întreținerea,iar după întocmirea procesului verbal de mediere ea nu mai recunoaște ce a zis.Mentionez ca toată discuția este înregistrată.Acuma ei ma amenință că mă scot afara din casa,ca ma da în instanta și multe altele de felul asta.Ce ma sfătuiti sa fac.Va mulțumesc.
Va mulțumesc din tot sufletul pentru ajutor,dar mai am o singura întrebare sa fiu liniștit:bunica poate sa ii facă drept unchiului meu pe bunurile stipulate în contract fără anularea acestuia în instanta?Încă o data va mulțumesc frumos.
CaraD
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
NU! (incep sa devin un fel de ecou aici...) Este un contract, rezilierea se face ori de bun acord (nu prea este cazul la vanzare cu intretinere) ori in instanta. Pana ajungeti acolo, incercati tot ce puteti sa va onoratia obligatia de intretinere, chiar daca este refuzata. Intotdeauna e bine sa puteti proba. Atentie, contractul de intretinere include si cheltuielile de inmormantare...
Cand / daca sunteti dat in judecata de bunica pentru reziliere anuntati-ne. Desi cel mai bine ar fi sa va angajati un aparator cand primiti prima citatie. daca lucrurile vor ajunge acolo, veti avea nevoie.