anatiti a scris:
cine ti-a spus d-le sa intri cu berbecul. eu ti-am spus ca poti rezolva impreuna cu cond. asociatiei pe cale amiabila cu rudele proprietarei daca aceasta este bolnava psihic. eu ti-am explicat ca nimeni nu poate intra intr-o locuinta decat cu aprobarea proprietarului sau cu ordin de la procuratura. atunci poti vedea ce are instalatia cand vei intra in apartament si in apartament se intra cum ti-am spus. daca esti irascibil nu mai intra pe acest site si cere ajutor.
Vlad M. a scris:
Ca avocat ar fi trebuit sa stiti ca nu pot intra eu cu berbecul peste locatar in casa, mai mult cu cat v-am servit legea si articolul care pot ajuta in situatia asta.
Oare ati citit ce am spus? Am cerut suportul singurei entitati care ne poate ajuta in cazul asta ... asociatia de proprietari , care prin administrator si presedinte au o atitudine pasiva fata de toata situatia.
Iar daca nu vor sa indeplineasca atributiile pe care le au, pot fi fortati sa o faca .
Sigur sunteti pe subiect "domnule avocat" ?
Ma scuzati, este o reactie involuntara atunci cand am de a face cu o anumita categorie de persoane.
Sunteti singura persoana care doar a aberat pe aici.
Va multumesc pentru nimic.
Am citit retul de comentarii si solutii oferite si am tras concluzia ca practic in afara de propunerea spre schimbare a presedintelui nu prea pot face in cazul asta,
Cu persoana in cauza sper la un dram de noroc pentru a rezolva. Are momente cand este cooperanta, dar nu se stie niciodata cat dureaza pasa buna.
Am reusit sa obtinem o promisiune de permitere a accesului cu echipa, insa dupa cum am spus, trebuie sa pandim cateva zile momentul oportun.
Multumesc tuturor pentru sfaturile date (exceptand exceptia).