in timpul casatoriei, s-a achizitionat un apartament in baza legii 112. mai precis un baza unui antecontract s-a cumparat un apartament de la un proprietar cf legea 112. pentru care s-a achitat pretul integral. In antecontract este prevazuta incheierea contractului de cumparare dupa trecerea celor 10 ani, dar doar intr-un interval de 30 de zile de la trecerea celor 10 ani, in caz contrar antecontractul devenind nul. Proprietarul este gata sa faca actele. Acest apartament nu a fost trecut in procesul de partaj deoarece antecontractul nu reprezinta un act de proprietate. Din casatorie sotia a ramas cu un apartament cumparat pe firma ei dar cu finantare din banii mei personali, exista acte autentice in acest sens. Acum fosta sotie doreste 50% din apartamentul pentru care exista antecontractu, desi minorul rezultat din casatorie mi-a fost incredintat mie si eu nu posed nicio alta locuin ta in acest moment. cum vedeti rezolvarea acestei probleme.
Stimate , domn, aici vi se ofera raspunsuri de principiu, fiecare putand emite pareri .De aceea d-na avocat v-a raspuns care este temeiul juridic .
Singurul care poate sa va raspunda competent la intrebari este avocatul care cunoaste dosarul, si nu ma indoiesc ca aveti unul, deoarece speta e departe de a fi simpla, atat pe fond , cat si procedural...prin urmare doar cine a studiat dosarul dvs. va poate raspunde:"unde se afla procesul, la inceput, la sfarsit, unde?", iar de nu stie, schimbati-l...
Partaj
Tdana
Bine v-am gasit, va scriu in speranta ca voi primi lamuriri in ceea ce privesc problemele acestui partaj, va multumesc.
Am fost casatorita aproape 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj
ice21
Buna ziua! Ma numesc Luca si va rog sa ma lamuriti in cateva probleme. M-am casatorit civil in Italia in noiembrie 2004 cu o persoana de cetatenie ro. In 2006 ... (vezi toată discuția)