avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă radar. Este corect ca viteza înregistrată de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă radar. Este corect ca viteza înregistrată de aparatul radar să fluctueze de la 45km/h la 92km/h în aceeași secundă?

Este corect ca viteza inregistrata de aparatul radar sa fluctueze de la 45km/h la 92km/h in aceeasi secunda? Mai précis in 0.14 secunde ( 7 frame-uri 50/s poza 3045(45) la poza 3052(92)) am parcurs 92,857 m/s echivalentul a 334,28Km/h!!! Masina nu are astfel de performante, este un BMW 2001 cu 260 Km maxim admis pe aparatele de la bord!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 14:40, 6 Aprilie 2018
Stiti ca in multe tari UE folosinta radarelor tip pistol de catre politie nu este permisa: 1.pt ca nu sunt móntate pe o baza fixa iar miscarea ori tremurul mainii agentului mareste abaterea de la valoarea corecta; 2.pt ca toleranta lor, eroarea posibila recunoscuta oficial de fabricanti e prea mare. Sunt recomandate pt oricare alte activitati unde se doreste masurarea vitezei, nu pt punerea amenzilor. Dar in Romania se iau dupa americani.
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
ana_panait, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am citit toate postările și sincer, eu nu am studii tehnice decât juridice și economice, așadar întrebarea mea este, ați făcut plângere împotriva PV-ului ?
Pentru că vorbiți de apel, într-o postare.
Ceea ce înseamnă că ați pierdut pe fond.
Apoi, nu, evident că radarul nu poate înregistra astfel de valori și să fiți și sancționat contravențional.
Acesta este motiv de anulare a PV.
Apoi, da, luati-va avocat. E mai sigur.
Chiar daca ii spuneți dvs ce sa vorbească din punct de vedere tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei ... LOPY LOPY Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei localitati , după procesul verbal al agentului cu viteza se 105 km/h. Am făcut acțiune în ... (vezi toată discuția)
Poate judecătoria ignora fizica elementară? Aerofun Aerofun Fara multe detalii niste militieni \"smecheri\" mi-au luat permisul mergand cu viteza f mica. Pana aici poate se poate crede ca eu mint si ei au dreptate . ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda viteză Busugaby Busugaby Am fost sancționat pentru viteza de 152 km/h pe limita de 100km/h, mentionez ca mașina de poliție era în mișcare și avea și viteza mare, peste 80 km/h ... (vezi toată discuția)