avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este procedura de achiziționare a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este procedura de achiziționare a unui apartament ipotecat, și cât poate dura?

Buna seara,doresc achiziționarea unui apartament care este ipotecar in franci elvetieni.Am hotarat cu proprietarul sa achit întreaga sumă si am demarat procedurile la banca unde are el creditul (Raifeissen ).La ce riscuri ma expun mai exact?,am fost la un notar iar acesta m'a asigurat că nu ar fi nicio problemă.Mentionez faptul că voi pleca din tara in 2 săpt unde si lucrez.Cat timp va dura întreaga procedura cu tot cu radierea imobilului?Cei de la banca mi-au zis ca in maxim o saptamana vom rezolva cu totul.Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: , 16:04, 27 Martie 2018
Va multumesc frumos pentru informatii.Mi-ati fost de mare ajutor.O zi bună sa aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat ridicare ipoteca crystyn37 crystyn37 In anul 2003 am cumparat un apartament prin credit ipotecar ,iar in anul 2008 am finalizat plata acestuia si am primit de la banca o adresa catre OCPI unde ... (vezi toată discuția)
Vreau să cumpăr un apartament care este ipotecat. care este procedura sigură pentru mine? mariana58 mariana58 Buna ziua Doresc sa cumpar un apartament ,pretul la care ne-am inteles este de 51000 euro.....din pacate am aflat ca apartamentul este ipotecat pt suma de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)