avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere punct lucru/concediere angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere punct lucru/concediere angajati

Buna ziua. Societatea la care sunt angajata inchide punctul de lucru la care lucrez. Eu am 2 luni de cand m-am întors din Ccc. Ne-a dat 2 alternative: somaj sau concediu fara plata. Ce pot face in situatia aceasta? Desi erau la curent cu inchiderea punctului de lucru de mult timp deoarece le-a expirat contractul de inchiriere nu au facut nimic pentru a ne informa din timp sa ne cautam un alt job. Am 2 copii si ma afecteaza foarte mult aveasta decizie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 5 Aprilie 2018
Daca nu sunteti de acord cu un alt loc de munca, atunci probabil ca se va decide concedierea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizari ContSters334080 ContSters334080 Ma intereseaza atunci cand o firma isi inchide punctul de lucru ce drepturi vor avea angajatii din acel punct de lucru sau de vor face ei dupa inchidera ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata sau jumatate de norma miqaela80 miqaela80 Datorita crizei si nefacand fata datoriilor, ca sa nu dea afara din personal, patronul ne-a \"propus \" sa alegem intre concediu fara plata pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva lauricafl lauricafl Buna seara. Avem urmatul caz. Astazi co companie decide inchiderea unui punct de lucru. Se decide concedierea colectiva a agajatilor.. Cum trebuie sa decurga ... (vezi toată discuția)