avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Castigare in instanta grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Castigare in instanta grupa II de munca

Sunt pensionar cu pensie definitiva si doresc sa aflu daca merita sa deschid un proces in scopul recuperarea grupei a II-a de munca pentru intreaga perioada de activitate.
Fostii mei colegii de munca care mai sunt inca in activitate au castigat in instanta incadrarea retroactiva in grupa II de munca.
Ma intereseaza sa stiu daca este posibila recalcularea pensiei definitive in urma unei eventuale hotarari judecatoresti favorabile.
Va multumesc pentru lamuriri.
Cel mai recent răspuns: gabros98 , utilizator 14:09, 16 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti obtine o copie a scanarii carnetului de munca- daca a fost scanat - numai de la Casa de Pensii ... ITM-urile nu detin asa ceva.
Multumesc mult.
Am inteles sa nu-i mai deranjez pe cei de la ITM.
Sper sa rezolv cu arhiva casei de pensii.
Scriu ce am rezolvat in ideea ca poate va ajuta pe cineva intr-o situatie similara.
Fara mari sperante, dar ca sa bifez actiunea, am telefonat la serviciul resurse umane de la ultimul angajator (cel de la care am primit carnetul de munca in 2011).
S-a rezolvat!!!
O cerere aprobata imediat de conducatorul unitatii si trecuta prin registratura a fost suficienta.
Multumesc pentru rabdare si ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare cu carte de munca pierduta uleiamihaela uleiamihaela Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema privind pensionarea, pentru ca am pierdut cartea de munca in original. Am depus la casa de pensii sector 3 dosarul ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii....problema- carte de munca browneyes browneyes Salut ! Am si eu o intrebare, la care sper sa ma "lumineze" macar, cineva. Este vorba despre tatal unei prietene, pensionar. In 2000 a iesit la pensie, ... (vezi toată discuția)