avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

Buna ziua!
Vreau sa cumpar un apartament de la un domn,care la randul lui l-a cumparat in anii 1990 de la ICRAL Bucuresti(Herastrau Nord),in rate,dar notarul a gasit o adresa de la Herastrau Nord catre acest domn,in care se specifica ca apartamentul a fost achitat integral in luna august 1995 dar se mentine clauza din contract conform art 3 din HG608/90.
Cui trebuie sa ne adresam sa rezolvam aceasta problema,adica sa obtinem a adeverinta din care sa rezulte ca apartamentul a fost achitat integral,fara acea mentiune cu hg608/90,sau domnul respectiv sa achite restantele aferente conform acelui articol din HG608/90?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mshboss , utilizator 22:43, 9 Mai 2018
Buna ziua!
Nu a intalnit nimeni aceasta problema?
Azi am primit răspuns la o cerere depusa la AFI pt calcularea valorii finale a prețului apartamentului. În răspuns ni se comunica ca nu au date sa calculeze prețul final al apartamentului respectiv,dar ca în dosarul de vânzare al Herastrau Nord nu exista o creanta fata de AFI.
Ce putem face?
Va mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila neplata a sultei - h.g 608/90 VasilicaR VasilicaR Buna ziua, In anul 1992, parintii mei au cumparat cf.legii 61/90, H.G 608/90, apartamentul pe care il ocupau in baza contractului de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Constructorul este autoritate publica? dina999 dina999 Investitorul refuza sa-mi puna la dispozitie procesul verbal de receptie finala a unui bloc de locuinte constrtuit din fondurile statului, bloc in care sunt ... (vezi toată discuția)
Plata anvelopare bloc de catre noul proprietar horiabg horiabg Buna ziua, am cumparat un apartament de la o persoana fizica care detinea si o firma cu sediul social si cred ca si punct de lucru in respectivul ... (vezi toată discuția)