avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

Buna ziua!
Vreau sa cumpar un apartament de la un domn,care la randul lui l-a cumparat in anii 1990 de la ICRAL Bucuresti(Herastrau Nord),in rate,dar notarul a gasit o adresa de la Herastrau Nord catre acest domn,in care se specifica ca apartamentul a fost achitat integral in luna august 1995 dar se mentine clauza din contract conform art 3 din HG608/90.
Cui trebuie sa ne adresam sa rezolvam aceasta problema,adica sa obtinem a adeverinta din care sa rezulte ca apartamentul a fost achitat integral,fara acea mentiune cu hg608/90,sau domnul respectiv sa achite restantele aferente conform acelui articol din HG608/90?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mshboss , utilizator 22:43, 9 Mai 2018
Buna ziua!
Nu a intalnit nimeni aceasta problema?
Azi am primit răspuns la o cerere depusa la AFI pt calcularea valorii finale a prețului apartamentului. În răspuns ni se comunica ca nu au date sa calculeze prețul final al apartamentului respectiv,dar ca în dosarul de vânzare al Herastrau Nord nu exista o creanta fata de AFI.
Ce putem face?
Va mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila neplata a sultei - h.g 608/90 VasilicaR VasilicaR Buna ziua, In anul 1992, parintii mei au cumparat cf.legii 61/90, H.G 608/90, apartamentul pe care il ocupau in baza contractului de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Constructorul este autoritate publica? dina999 dina999 Investitorul refuza sa-mi puna la dispozitie procesul verbal de receptie finala a unui bloc de locuinte constrtuit din fondurile statului, bloc in care sunt ... (vezi toată discuția)
Despre reabilitare Cristina Mihalcea Cristina Mihalcea Daca se vinde un apartament intr-un bloc recent reabilitat, neachitat integral costul reabilitari/apartament (se achita in rate lunare), cine are obligatia de ... (vezi toată discuția)