avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi revocată donația unui imobil după decesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi revocată donația unui imobil după decesul unuia dintre donatori?

Buna ziua,
As dori sa asflu drepturile de mostenitor al mamei mele pentru apartamentul in care locuieste tatal ei.
Mentionez ca apartamentul a fost donat de catre bunici nepotilor, iar dupa moartea bunicii, bunicul vrea sa anuleze titlul de donatie si sa vanda apartamentul stiind ca succesiunea dupa bunica nu a fost facuta.
As dori sa aflu daca poate anuleze donatia si sa vanda apartamentul fara acordul mamei( unicul copil)
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Fiecare om capabil poate dispune de proprietatile sale fara sa ceara acordul vreunui mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare donatie - e posibila? modalitati antonie-ana-maria antonie-ana-maria Buna ziua.As dori sa stiu daca acum 16 ani sa facut o donatie al unui apartament,apartament obtinut printr-o mostenire.Cei 2 mostenitori au donat apartamentul ... (vezi toată discuția)
Despre donatie catre copilul tu pascamaria pascamaria Am 2 fiice una cu probleme psihice si cealalta sanatoasa.Pentru protectia lor am facut fiecareia donatie cate o proprietate cu conditia sa locuiesc pana ... (vezi toată discuția)
Donatie sorin45 sorin45 cum pot ataca un act de donatie fara clauza? (vezi toată discuția)