avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie bebe2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie bebe2

Buna ziua,
Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. In 20.06.2016 am nascut bebe1. M’am incadrat ca aveam lucrat mai bine de 12 luni, pe timpul sarcinii mi’a dat medicul ginecolog concediu medical avand o sarcina cu probleme. Momentan iau indemnizatie, pana in mai ar trebui sa iau. Problema e urmatoarea: aveam de gand sa’mi dau lichidarea avand in vedere ca nu am cu cine sa las fetita, in plus o alaptez inca; acuma am aflat va sunt din nou insarcinata si ar trebui sa nasc la inceput in decembrie. Cum ar trebui sa procedez cu angajatorul? Mai beneficiez de indemnizatie pentru bebe2? De intors la locul de munca e exclus. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 5 Aprilie 2018
Mai buna este varianta cu somajul ... intrucat plata indemnizatiei de somaj se suspenda pe perioada CCC si se va relua la terminarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. Sitz Sitz Buna ziua! Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs. Sotia mea primeste indemnizatia de crestere copil, valabila pana in luna aprilie, mai ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil pana la 2 ani ioana.manuela76 ioana.manuela76 buna ziua! am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2016 alinutzadeloiu alinutzadeloiu Buna ziua, Daca ma aflu in concediu crestere copil pana in ianuarie 2017 si urmeaza sa nasc in februarie 2017 , mai beneficiez de indemnizatie si pentru ... (vezi toată discuția)