avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare

Buna ziua,

As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele mai tarziu. Intre timp prietenul l-a instrainat si el iar eu nu mai dau de actualul posesor si platesc in continuare impozit. Cum se poate sa radiez acest auto sau sa ma degrevez de obligatiile fiscale.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cosmo2017 , utilizator 22:14, 8 Ianuarie 2019
Daca cel care a vandut masina(propietarul) pe bon de mana, a decedat, familia neavand cunostiinta de acest aspect, iar in actul de succesiune nu este trecuta masina, mostenitorii cum pot rezolva problema ca sa nu fie obstructionati de primarie?
Daca cel care a vandut masina(propietarul) pe bon de mana, a decedat, familia neavand cunostiinta de acest aspect, iar in actul de succesiune nu este trecuta masina, mostenitorii cum pot rezolva problema ca sa nu fie obstructionati de primarie? pentru ca impozitul curge...
L-am radiat fiscal cu declaratie pe propria raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Petrut N Petrut N Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Am vandut in 2015 un autoturism VASILEDORINEL1974 VASILEDORINEL1974 RADIERE AUTO Am vandut in 2015 un autoturism prin contract de vanzare -cumparare . Cumparatorul nu a imatriculat autoturismul pe numele lui , iar mie imi ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)