avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... blat marmura spart
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

blat marmura spart

buna ziua. doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarea situatie: acum 2 saptamani am apelat la o firma de montaj blaturi de piatra pentru bucatarie; in ziua cand au terminat lucrarea, le-am achitat serviciul urmand sa revina a doua zi pt. finisaje, chiturit, etc. Am constatat atunci ca blatul s-a fisurat datorita montajului neglijent si in final am decis ca blatul trebuie scos si schimbat cu altul nou... insa acum nu stiu ce pasi am de urmat deoarece m-au anuntat ca urmatorul transport cu marfa e posibil sa ajunga in cel mai bun caz peste 4-6 saptamani, insa eu nu am certitudinea nici atunci ca lucrurile se pot rezolva... ei nu se grabesc cu inlocuirea...
cum pot sa controlez aceasta situatie si sa am o data certa in care problema mea se va rezolva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: doctorATU , utilizator 08:07, 15 Aprilie 2018
Multumesc. Cum pot pune problema acestor daune pt chiria suplimentara? Un contract cu ei daca depasesc termenul sau in instanta daca nu se rezolva problema?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin contract este cel mai simplu.
Dar si verbal poate avea efectul.scontat si sa se rezolve amiabil si rapid.

Ei au oricum obligația să remedieze urgent problema sau macar intr-un termen rezonabil scurt...
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc. Cu toate ca au aceste obligatii, ei nu se grabesc deloc, ca sa regret faptul ca i-am pus sa munceasca suplimentar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa cu mobila de bucatarie - ce pot sa fac? attilaf attilaf Buna ziua, Am facut mobila de bucatarie cu un PFA la recomandarea cuiva. Inainte sa vina executantul cu mobila am sesizat ca conform masuratorilor plita cu ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament ,,liber de toate bunurile mobile": ce înseamnă, mai exact, asta și ce pot să-mi iau din apartament pentru a nu avea discuții? Barbarosa Barbarosa Ajutati-ma va rog cu un sfat. Am vandut in urma cu o luna apartamentul in care locuiesc si in pretul acestuia era inclus si o mare parte din mobilier. ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare casa - cu probleme ganirolf ganirolf Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: Am cumparat o casa la cheie prin credit ipotecar, evident aceasta a trecut ... (vezi toată discuția)