aM TRIMIS PRIN POSTA ELECTRONICA O CERERE IN CARE ARATAM CA RENUNT LA JUDECATA UNUI CAPAT DE CERERE, URMAND CA ACEASTA SA CONTINUE CU CELALALT. capatAs vrea sa stiu daca, fiind trimisa pe e-mail cu numai 6 zile inainte de termen, instanta se va pronunta asupra cererii sau era necesar sa o trimit mai devreme-am rugamintea sa mentionati si un act normativ in acest sens.A doua intrebare este daca instanta are dreptul sa suspende judecata in situatia in care nu sunt de acord cu experiiza contabila, dispusa de presedintebintrucat obiectivele instantei nu sunt de natura sa descopere adevarul, aceasta stabilind in obiectiv ca expertul sa verifice daca au fost achitate orele suplimentare,, aspect pe care eu deja l-am precizat ca au fost achitate orele suplimentare, ramanand de achitat numai sporul pentru orele ce nu au fost compensate cu timp liber corespunzator.
Avand in vedere ca am renuntat la judecata unui capat de cerere, la dezbateri cum solicit admiterea actiunii asa cum a fost formulata????Nu mi se pare corect cata vreme a ramas ca judecata sa aiba in vedere capatul de cerere privind valabilitatea deciziei de incetare a raporturilor de munca, iar actiunea propriu-zisa cuprindea 2 capete de cerere.