avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oferta angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oferta angajare

Buna ziua,
Stie cineva daca exista o noua reglementare in sensul in care la angajare inainte sa se semneze contractul de munca trebuie semnata de amble parti angajat si angajator o oferta de angajare?
Este obligatoriu un astfel de document?

Cel mai recent răspuns: ella_v , utilizator 22:24, 14 Mai 2011
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna seara,

Cunoasteti cazuri cand oferta de angajare a unui angajator poate avea implicatii juridice care pot obliga una din parti ?

Adica daca un candidat care semneaza o oferta de angajare este obligat legal sa semneze si contractul de munca .

Se pot introduce clauze juridice pentru ca angajatul sa-si respecte angajamentul...ce elemente trebuie urmarite intr-o oferta din acest punct de vedere?

Cu multumiri anticipate.
Ella

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract la contractul individual de munca pascaliudragos pascaliudragos Salutare ! Am si eu o intrebare in cazul in care ma puteti ajuta. Inainte sa ma angajez la noul job in martie 2010 am semnat un precontract sa-i spunem,asa ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare Tanath89 Tanath89 Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. In momentul de fata mi-am dat demisia de la locul actual, incetarea contractului s-a facut prin intelegerea ambelor parti. ... (vezi toată discuția)
Oferta de angajare lizuca21 lizuca21 Buna seara, Ce implicatii juridice poate avea o oferta de angajare a unui angajator? Adica daca un candidat care semneaza o oferta de angajare este ... (vezi toată discuția)