avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord asociație proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord asociație proprietari

Dețin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am avut un magazin de îmbrăcăminte -încălțăminte , dar doresc sa-i schimb destinația , să fac alimentație publică, o linie autoservire . Este necesar acordul asociației ? Acordul vecinilor ? Menționez că acesta este spatiu comercial din construcția blocului, nu a fost transformat din apartament de locuit-în sp.comercial.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:17, 21 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da doamna, probabil ca noi traim in alta tzara si nu am mai auzit de chestiile acestea.
V-am raspuns deoarece ne-ati intrebat. Ati vazut, cineva v-a spus ca nu este necesar acordul as. prop. doar daca acolo vreti sa reparati tractoare, atunci va fi necesar acordul as. prop - zic unii!
Treaba lor si a dvs. daca ziceti ca ati inlaturat toate aspectele enumerate mai sus. Eu am o cunostinta care are la parter un spatiu comercial (din proiectare), magazin cu de toate, ocupa tot parterul blocului si se plange tot timpul ca activitatea incepe pe la 4-5 dimineata cand "baietii" fac aprovizionare, cu paine si tot ce mai vand ei pe-acolo de este necesar sa inceapa serviciul asa de devreme. Poate nu stiti ce zgomot fac, mai ales ca la acele ore, este liniste deplina in zona. Ce sa mai zic de zgomotele produse de frigidere si alte agregate de racit. Chiar mi-a spus ca nu stia ca la parter va functiona un asemenea magazin. Dezvoltatorul cladirii a asigurat proprietarii ca planseul de separatie dintre parter si et. 1 este de 1 metru grosime si nu o sa se auda nimic. Au dotat spatiul comercial cu tubulatura de eliminare a mirosurilor si cate si mai cate...
In fine, nu o luati in nume de rau, eu mi-am spus parerea si putin trebuie sa va deranjeze pe dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la parterul blocului in care locuiesc , in bucuresti ... Chris CRISTINA Chris CRISTINA Buna ziua La parterul blocului in care locuiesc , in Bucuresti , sector 2 se afla un spatiu comercial este prevazut astfel din constructie .Din nefericire ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui spatiu camercial Doldrums Doldrums Buna ziua. La parterul blocului in care locuiesc s-a deschis recent un restaurant in incinta unui spatiu comercial(a fost spatiu comercial de la ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)