avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă SA IL VOTAM PE BRANCUSI !
Discuție deschisă în Discuţia la modă

SA IL VOTAM PE BRANCUSI !

Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile:thumbup:
Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.... BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca NU era votat din Romania.#-o Trimite link-ul tuturor prietenilor tai. Voteaza si TU.. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI! Iti ia doar 30 secunde (acum e pe locul 18, inca poate fi salvat).

[ link extern ]

Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo...500 la numar, doar Constantin Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam....e doar un click.

Multumesc!



Din cate stiu eu despre acest site al casei de licitatii Saatchi si acest concurs de popularitate care este cam vechiut ( si acum un an si ceva am votat acolo), regula este ca un artist nu poate fi votat de votantii din tara lui de origine:D
Asa ca un exercitiu, votati cu Brancusi, veti vedea ca numarul de voturi ale acestuia nu se schimba - pentru ca aveti IP de Romania. Il puteti vota in timpul concediului in sau delegatiilor in strainatate;)
In schimb, daca veti vota oricare alt artist (toti ceilalti sunt neromani), votul dvs. se va lua in considerare si "golaverajul" artistului se va modifica - se va inregistra un vot in plus.
Dar Nucu vorbea despre depunctare...
Poate se voteaza in fiecare an,si au schimbat regulile acum.:))
Sunt pe forum si persoane de peste"mari si tari",poate vor vota.:)
A ajuns pe locul 16 (cand l-am votat era pe 18) si nu am gasit nimic care sa specifice ca daca-l voteaza tara de origine se depuncteaza. Sa nu ma fi uitat bine?
mihaelafree a scris:
A ajuns pe locul 16 (cand l-am votat era pe 18) si nu am gasit nimic care sa specifice ca daca-l voteaza tara de origine se depuncteaza. Sa nu ma fi uitat bine?

Acum e tot pe 18 si are 119683 !
Il votai si eu si sper ca asta sa-l ajute cu ceva !
Laudabila initiativa, dar se pare ca voturile noastre nu sunt luate in calcul. Cand l-am votat eu avea 119683 voturi si inainte si dupa aceea.
Cand l-am votat insa pe Claude Monet de pe locul 3 in clasament, avea 123088 voturi iar dupa aceea, avea deja 123089 voturi.
Diana are dreptate, chiar daca pe acel site nu se mentioneaza acest lucru.
Cand mergem in strainatate sa-l mai votam de acolo, poate cine stie...;)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
Corina Capotã, Avocat

Alte discuții în legătură

Referendum - unde se voteaza in strainatate viobubu viobubu ROMANII AFLATI IN VACANTA IN STRAINATATE POT VOTA SI LA CONSULAT SAU DOAR LA AMBASADA? (vezi toată discuția)
Daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site. poate exista si nu stiu eu. [b]voi pe cine ati vrea presedinte?[/b];) (vezi toată discuția)
Sa votam sau nu? Tarzan2012 Tarzan2012 Azi Romania isi angajeaza un presedinte care sa-i conduca si sa-i reprezinte. Angajarea unui presedinte nu consta in participarea candidatului la un examen ... (vezi toată discuția)