avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă SA IL VOTAM PE BRANCUSI !
Discuție deschisă în Discuţia la modă

SA IL VOTAM PE BRANCUSI !

Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile:thumbup:
Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.... BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca NU era votat din Romania.#-o Trimite link-ul tuturor prietenilor tai. Voteaza si TU.. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI! Iti ia doar 30 secunde (acum e pe locul 18, inca poate fi salvat).

[ link extern ]

Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo...500 la numar, doar Constantin Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam....e doar un click.

Multumesc!



Da, ne reprezinta. sa il votam.=D>=D>=D>
Votat si dat mai departe.
hm... tot 119.683 de voturi pentru Brancusi...se pare ca nu am convins pe nimeni din strainatate sa voteze artistul nostru...nu e nimeni plecat in delegatie?:D
Daca vreti sa se contorizeze voturile, recomandati link-ul si artistul prietenilor si cunoscutilor din strainatate;)

Nu vreti sa-l votati si pe Salvador Dali? nu inteleg de ce este abia in jur de locul 50...
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
Diana Persa, Avocat
Diana Persa a scris:



Nu vreti sa-l votati si pe Salvador Dali? nu inteleg de ce este abia in jur de locul 50...


Asta are legatura cu reprezentativitatea unui astfel de clasament...
Vox populi...
NOUTATI C BRANCUSI
[ link extern ]


Desi cam veche (08 iunie 2009 ,dupa 16 saptamani de vot) se remmarca faptul ca desi clasat pe locul 16,Constantin brancusi deschide lista sculptorilor (pictorii sunt favorizati de votanti)
Sursa: TIMES

Painting is more appealing than sculpture, apparently. Constantin Brancusi, at 16, is the first sculptor to make the list, and although the emaciated striders of Alberto Giacometti are next, they only just manage to sneak into the first 25

Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Referendum - unde se voteaza in strainatate viobubu viobubu ROMANII AFLATI IN VACANTA IN STRAINATATE POT VOTA SI LA CONSULAT SAU DOAR LA AMBASADA? (vezi toată discuția)
Daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site. poate exista si nu stiu eu. [b]voi pe cine ati vrea presedinte?[/b];) (vezi toată discuția)
Sa votam sau nu? Tarzan2012 Tarzan2012 Azi Romania isi angajeaza un presedinte care sa-i conduca si sa-i reprezinte. Angajarea unui presedinte nu consta in participarea candidatului la un examen ... (vezi toată discuția)