Pensie întreținere minor reținută, dar trimisă de firmă cu întârziere. Exista un termen în care terțul poprit trebuie să vireze banii în această situație?
Va rog sa ma lamuriti cu o problema legata de plata pensiei de intretinere minor prin executare silita.
Plata salariului se efectueaza lunar pe data de 8 a lunii. Angajatorul ii retine fostului sot banii aferenti pensiei de intretinere minor, dar trimite banii catre executor dupa mai mult de 15 zile., astfel ca eu primesc banii la sf lunii.
Conform legii exista un termen in care tertul poprit trebuie sa vireze banii aferenti pensiei de intretinere minor?
Nu mi se pare normal ca angajatorul sa retina banii pe 7 ale lunii si sa ii elibereze abia pe 20-25 ale lunii...practic el se foloseste de acesti bani....
Am facut o adresa angajatorului, dar atata timp cat exista o executare silita nu imi da mie nicio explicatie. discuta doar cu executorul.
Singurul lucru care ma intereseaza acum si la care nimeni nu imi da un raspuns este: exista un termen în care terțul poprit trebuie să vireze banii ? este prevazut acest lucru in lege?