avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act donatie

Sotul meu are un apartament de la bunica lui prin donație.copii bunicii au renuntat la partea lor iar actul este cu uzufruct viager.in familie au aparut discutii,existând amenințări cu stricarea actului de donație.precizez ca stam de 8 a ni in acest apartament in care am facut investiții.poate fi anulată o donație atât de usor sau avem si noi niste drepturi?
Cel mai recent răspuns: Lazar Daniela , utilizator 15:09, 21 Aprilie 2018
Bunica s-a mutat de bunăvoie la fiica sa.noi nu o impiedicam sa se intoarca oricand doreste.o perioada a locuit cu noi,dar cand a venit pe lume cel mic a considerat sa se mute de bunăvoie la fiica sa.noi avem buletine pe aceasta adresa,toate utilitatile sunt pe numele sotului,impozitul la fel.va multumim pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre donatie catre copilul tu pascamaria pascamaria Am 2 fiice una cu probleme psihice si cealalta sanatoasa.Pentru protectia lor am facut fiecareia donatie cate o proprietate cu conditia sa locuiesc pana ... (vezi toată discuția)
Poate fi revocată donația unui imobil după decesul unuia dintre donatori? karmakay karmakay Buna ziua, As dori sa asflu drepturile de mostenitor al mamei mele pentru apartamentul in care locuieste tatal ei. Mentionez ca apartamentul a fost donat de ... (vezi toată discuția)
Situatie delicata in familie... Gabriela_84 Gabriela_84 Buna ziua, am in familie urmatoarea speta; Bunica mea este batrana si bolnava si apartamentul in care sta este trecut printr-un act surorii mele dupa ce ... (vezi toată discuția)