avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... conditii de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

conditii de pensionare

Buna ziua,am lucrat pana la 1 aprilie 2001 2 ani si 3 luni in CFR ,in functia de conductor bilete,apoi 12 ani pe cai ferate uzinale in functia de manevrant vagoane. Eu din cate stiu,aceste functii au fost incadrate in grupa 1 de munca.As vrea sa-mi spuneti daca puteti,daca aceste functii au fost la timpul respectiv intr-o grupa speciala de munca si daca da,avand in vedere ca am 59 de ani daca as putea beneficia de pensionare inainte de 65 de ani
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 1 Mai 2018
si pe cartea de munca apare perioada lucrtata la sc aversa sa functia manevrant vagoane gr.4
asta ce inseamna?
Poate fi vorba de gradatia 4 a categoriei de lucrator, respectiv manevrant vagoane.


gabriel59 a scris:

buna ziua,de la Granitul SA am primit raspuns ca am fost incadrat manevrant vagoane 4/c
Asta inseamna grupa 4?



Inseamna categoria 4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta incadrare in grupa ii de munca gabormak gabormak Am lucrat ca subinginer constructor 4 ani la TCMM (Bucuresti, Filiala Moldova Noua) Cum pot dovedi c-am lucrat in grupa a II-a de munca ? as avea nevoie pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii a /conditii deosebite de munca f.a.t.s.m.u. bucuresti SanduG SanduG Buna ziua! Sunt in prag de a iesi la pensie si as avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in a ma consilia, indruma in urmatoarea problema: - in perioada ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)