avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce valoare au penalitatile pt neplata chiriei la timp
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce valoare au penalitatile pt neplata chiriei la timp

Am un contract de inchiriere la un apartament de la ANL, cu primaria. In contract nu scrie nimic despre cuantumul penalitatilor. " Pentru neplata la timp a chiriei, se vor calcula penalitati de intarziere conform legislatiei in vigoare".
Primaria mi-a calculat penalitati de 0,5% pe zi. Astfel ca la o datoriei de 6 mii de lei am ajuns sa am de platit 64.610.08 lei

As vrea sa ma ajutati concret ca cei de la primarie mi-s pus poprire pe salariu.
Cel mai recent răspuns: ursansorin , utilizator 09:09, 1 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobândă (penalitati 0.5%/zi) cctildiko cctildiko Bună ziua.Stăm într-o locuinţă ANL. Avem contractul cu dobânda de întârziere de 0.5% pe zi. Aş vrea să ştiu dacă este legal, ce a stabilit ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere anl cocochannel cocochannel Buna ziua! M-ar interesa foarte mult sa stiu cine si cum face calculul intretinerii la ANL-uri. Vreau sa va spun ca locuiesc intr-o garsoniera ANL,1 an an de ... (vezi toată discuția)
Preluare locuinta anl cu datorii TITA MARIANA TITA MARIANA Buna ziua. Am o prietena care va primii in curand o locuinta anl cu chirie. In aceasta locuinta cei care au stat anterior au fost evacuati pentru ... (vezi toată discuția)