avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot fi decăzută din drepturile de mama?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot fi decăzută din drepturile de mama?

Buna ziua am o întrebare sunt măritată de 10 ani am un copil de 9 ani si am trimis niște poze nude cu mine la niște bărbați si am niște conversații indecente care a aflat toată lumea de ele inclusiv soțul meu ce îmi poate face ? Cu aceste poze și conversații ? Pot fii decăzută din drepturi ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:04, 8 Mai 2018
Avocații pot face multe lucruri daca sunt platiti corespunzător...

Însă, i cazul.dvs. e posibil ca judecata sa aiba loc in Anglia.
E posibil sa.iesiti mai rau acolo daca are bani mai multi de avocat...
Avocatul poate conta cu mult mai mult decât dreptatea avută...


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Avocații pot face multe lucruri daca sunt platiti corespunzător...

Însă, i cazul.dvs. e posibil ca judecata sa aiba loc in Anglia.
E posibil sa.iesiti mai rau acolo daca are bani mai multi de avocat...
Avocatul poate conta cu mult mai mult decât dreptatea avută...

Ce mă sfătuiți sa fac in momentul de față ce m-ar ajuta sa plec cu copilul in țara ? Și sa-mi iau un avocat ?
Buna ziua,

In functie de cum a intrat sotul in posesia acestor materiale si cine le-a raspandit in public, dar si daca va ameninta sau va santajeaza cu ele, va sfatuiesc sa sesizati politia din UK. Exista de ani buni in tarile vestice legi impotriva ceea ce se numeste “revenge-porn”, Nu comentez moralitatea actiunilor dumneavoastra, dar atata timp cat pozele si filmarile nu au fost facute cu intentia de a fi difuzate in public, si nu v-ati exprimat explicit acordul, este foarte probabil sa fie ilegal ceea ce a facut sotul dumneavoastra(sau persoana care le-a raspandit)
Banuiesc ca divortul si custodia cad in sarcina instantelor din Romania, dar o eventuala urmarire penala in UK a sotului imi imaginez ca ar cantari in adjudecarea custodiei sau cel putin v-ar oferi loc de negociere.

Nu va mai luati dupa mentalitatea din Romania, in tarile vestice astfel de lucruri se iau foarte in serios - uneori se cade chiar in extrema cealalta.
Daca plecati cu copilul in Romania va poate acuza de rapire internationala de.minori și veti pierde procesul foarte probabil daca nu va veti judeca bine.
Va aflati intr-o situatie foarte complicată.
Nu se pot da sfaturi generice în astfel de situații.
Primul pas in astfel.de situații este sa consultați avocatul si sa va informeze corect în raport de toate detaliile cazului si cred ca ar trebui sa vada si probele.La proces se analizează probele de judecător.

Nu veniti in tara pana nu intelegeti exact la ce va expuneti.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie Laura Magureanu Laura Magureanu Buna ziua. Eu si partenerul meu, ne-am despartit. Nu suntem casatoriti. Avem un copil de un an si patru luni. In certificatul de nastere al copilului suntem ... (vezi toată discuția)
Custodie totala minor Aylin01 Aylin01 Custodie totala minor Sunt divorțată din Aprilie 2019,fostul soț a \"fugit\" in Anglia la o săptămână după,pe lângă faptul că plătește o pensie ... (vezi toată discuția)
Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp de zi când doarme și noaptea Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o prietena într-o situație destul de neplăcută, e măritată de 2 ani dar în urma cu câteva luni a avut un moment de pierdere și a ... (vezi toată discuția)