avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie unica a unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie unica a unui minor

Bună ziua . Ce probe trebuie să fie prezentate într-un proces pentru a primi custodie unica a unui minor sub 7ani , pentru a dovedi că acesta este în pericol alaturi de mamă , eventual decăderea acesteia din drepturile părintești ? Prin ce mijloace se poate dovedi că mama îi încalcă drepturile minorului și îl privează de acestea ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: 12552225 , utilizator 16:40, 4 Mai 2018
In acest caz , singura soluție este să așteptăm să i se întâmple ceva copilului pentru a demara procesul de decăderea din drepturi a mamei ?!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este dreptul dvs sa actionati cum credeti de cuvinta,instanta urmans sa verifice sustinerile dvs in masura in care pot sa fie dovedite si sa hotarasca tinand cont de interesul minorului
Daca abordati procesul.gresit puteți pierde minorul.
Aveti mare grija la ce va spun avocații ca sa nu aveti dvs. probleme.
Procesele se bazează pe probe.
Mergeți la avocat ca sa lămuriți ce probe aveti si cum se pot administra.

Decădere oricum nu veti obtine.

Am avut un proces cu suspiciune de viol al copilei de catre tata, acuzație neadevărată, dar era durere daca vedeai ce se întâmplă la proces si instanța potrivnică clientului meu si a ramas pe custodie comună.
Mama ă invatat copila sa declare ca a fost violată si i-a zis si la judecatoare ca a fost violată.Urmarea sa decada tatăl din drepturi...si si-a dat silința la un mod deosebit de serios incat m-a solicitat foarte tare pe apărare.
Violul unei copile sub 5 ani este cu siguranta ceva ce ar duce la decăderea din drepturi.

Ati inteles ?
V-am dat un exemplu...
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc frumos pentru sfaturi . De aceea am apelat la opinia dvs, deoarece știu că legile sunt formulate greșit , într-o oarecare măsură . Am mai trecut printr-o asemenea experiență , eu fiind martor într-un proces asemănător , in care copiii au rămas în grija tatălui , cu custodie comună , însă , din câte am înțeles , mama se putea decădea din drepturi , dar a omis d-na avocat să ceară în instanță acest fapt .. Știu sigur că acest lucru nu este imposibil , știu că trebuie să aducem probe serioase într-un astfel de proces ,insa și avocatul trebuie sa le folosească pt a avea câștig de cauză . Nu vreau sa jignesc pe nimeni , vă rog să mă scuzați daca v-am supărat , știu că ați studiat foarte mult pt a profesa in acest domeniu , dar trebuie sa facem numai ce e corect , in principiu . As vrea sa mai apelez la sfatul dvs , dacă sunteți de acord . Mulțumesc pentru amabilitate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturile parintesti catacata2011 catacata2011 Am fost sfatuit de catre avocat sa fac o cerere de decadere din drepturile parintesti a mamei copilului meu, deoarece am foarte multe probe prin care pot ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori, decăderea din drepturile părintești Goti Goti In cazul unui divort in instanta ...in ce circumstante poate decide judecatorul ca ii incredinteaza copii tatalui? Din ce motiv poate decadea mama din ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori Alfa100 Alfa100 Buna ziua. In procesul de divort minorii mi-au fost incredintati mie spre ingrijire , dar cu custodie comuna . Ne-am inteles sa nu mai facem recurs ....dar ... (vezi toată discuția)