avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiunile disciplinare...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiunile disciplinare...

Pentru sanctiuni repetate se poate desface CCM. Dar care este intervalul de timp in care se poate considera abateri repetate. Stiam ceva de genul ... ca la un an abaterile se anuleaza de drept. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: bv96rrr , utilizator 23:37, 12 August 2010
posibil ca angajatorului sa ii fie necesara copia legalizata a hot. jud.
Codul muncii prevede altceva, anume plata sumelor ceruta de partea interesata si nu specifica cu ce document , minuta este totusi o dovada clara si am mai avut un caz similar in urma cu 8 ani si nu am intampinat probleme, probabil s-a schimbat ceva si eu nu stiu ce anume. Poate stiti d-voastra sau conducerea vrea sa ma sacaie.
bv96rrr a scris:

Codul muncii prevede altceva, anume plata sumelor ceruta de partea interesata si nu specifica cu ce document , minuta este totusi o dovada clara si am mai avut un caz similar in urma cu 8 ani si nu am intampinat probleme, probabil s-a schimbat ceva si eu nu stiu ce anume. Poate stiti d-voastra sau conducerea vrea sa ma sacaie.

Nu s-a schimbat nimic .. insa executarea silita este reglementata de Codul de procedura slita si nu de Codul Muncii asa cum stiti dvs.
Executarea silita se va efectua numai in temeiul unei hotarari judecatoresti ori al unui alt inscris care, potrivit legii, constituie titlu executoriu.
multumesc pentru raspuns, dar v-am mai spus ca am mai avut un caz in urma cu 8 ani in aceiasi intreprindere, dar alta conducere si am prezentat doar minuta. Aici e vorba si gandirea fiecaruia. Cand pierzi e bine sa sti sa pierzi.Cum mi-au putut lua din salariu asa ar putea sa mi-i dea si inapoi, adica repede.
Voi avea rabdare ca pana la urma tot mi-i da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara BogdanBurtila BogdanBurtila Salut, Am probleme cu un subordonat ce nu isi respecta atributiile. Nu ai cu cine sa te intelegi si mai grav a inceput sa vorbeasca urat, sa trimita ... (vezi toată discuția)
Incetare 61 a) ade31 ade31 Buna ziua, Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)
Cercetare dispciplinara ! habibi habibi Buna ziua ! Pt absente nemotivate am convocat salariatii respectivi, acestia nu s-au prezentat , ma gandesc acum ... intocmesc procesul verbal si apoi decizia ... (vezi toată discuția)