Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
2 legi de baza in legislatia muncii sunt Legea 53 / 2003 si CCMUN pe anii 2007-2010 (pentru acest moment). Este universal recunoscut ca se aplica prevederile cele mai favorabile angajatului. Un alt exemplu este numarul de zile de concediu de odihna pe an: L 53 (Codul Muncii) prevede 20 de zile / an, in timp ce CCMUN prevede 21, se acorda 21 d zile / an concediu de odihna.
Teoretic prevederea din CCMUN, dar nu stiu ca pentru un avertisment scris sa se fi ajuns in instanta.
:offtopic:
Postarea a doua raspunsuri consecutive la aceeasi intrebare este un fapt ce contravine Regulamentului acestui forum. Daca doriti sa adaugati ceva la un raspuns publicat va rog sa folositi optiunea "editeaza".
Multumim.
Gabi Mocanu a scris:
Teoretic prevederea din CCMUN, dar nu stiu ca pentru un avertisment scris sa se fi ajuns in instanta.
:offtopic: si nu prea
Puteti detalia speta? Multumesc !
Va pot spune ca eu am castigat in instanta un proces deschis ptr o sanctiune cu avertisment scris.
A fost proces in toata regula!
Asa ca.........