Locuiesc in strainatate de 7 ani, am 2 copii minori (13, respectiv 9 ani), nu mai am nici o relatie cu sotia, traim total separat din toate punctele de vedere (in schimb, eu trimit regulat bani pt cresterea copiilor si tin legatura la telefon aproape zilnic cu ei). Sotia a cerut divortul in urma cu 6 ani si eu nu am fost de acord din anumite motive existente atunci. Intre timp situatiile s-au schimbat... Acum i l-am cerut eu si nu e de acord. Am discutat indelungat cu ea, i-am propus varianta la notar, amiabil, cu conditia sa platesc eu toate cheltuielile, sa trimit lunar mai multi bani copiilor fata de suma alocata pana acum, dar sotia refuza acceptul divortului. A inceput sa ma forteze sa trimit din ce in ce mai multi bani in mod nejustificat. Cui trebuie sa ma adresez in aceasta situatie si ce e de facut pt finalizarea divortului? Multumesc.
Atunci puteti imputernici un av printr-o rocura speciala sa va rerezinte la divort,nefiind nevoie sa va prezentati.Discutati cu un av pt a aproxima costuri, durata etc.
Partaj
vselin09
Buna ziua,
Poate cineva sa imi dea un raspuns corect la urmatoarea intrebare: in urma divortului de acum 6 ani nu s-a facut partajul.Fostul sot a plecat ... (vezi toată discuția)