avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... neplata contributiei pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

neplata contributiei pentru somaj

Buna ziua...as dori sa ma lamuriti intr-o situatie:am muncit la o firma cu carte de munca din data de 11.09.2008 pana in 12.10.2009 cand mi-au bagat somaj.Am facut rost de toate actele si am mers la somaj in data de 29.10.2009.Acolo mi-au spus ca nu a fost platita contributia pentru luna octombrie si ca nu imi accepta dosarul pana nu se remediaza problema.Acum,din cate stiu eu plata contributiei se face in data de 25 a lunii urmatoare,adica 25.11.2009.Dar,pana atunci imi pierd dreptul la somaj,trecand cele 30 zile impuse.Intrebarea mea este:se poate face plata inainte de acest termen si numai pentru un singur salariat??Apoi,am vorbit cu patronul si mi-a spus ca el a platit contributiile,cu toate ca pe adeverinta pe care mi-a dat-o nu apare ca fiind platita(pentru luna a 10 nu este trecut nimic).Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie???
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:42, 17 Mai 2010
Da, se poate completa adeverinta asa cum ati spus dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributie la somaj de catre salariat ailina ailina Buna seara, Am si eu 3 intrebari referitoare la indemnizatia de somaj. 1.Daca nu am o luna lucrata complet, (sa zicem 5 zile lucrate din aceea luna) se ia in ... (vezi toată discuția)
Anexa 26 pentru somaj mihamihaela06 mihamihaela06 Buna ziua, Pe data de 1.06.2011 voi inceta activitatea si voi depune dosarul pentru somaj pana pe 10 iunie. Pentru luna mai angajatorul va plati ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul somerilor catalinoasa_86 catalinoasa_86 Pot beneficia de indemnizatia pt.cresterea copilului daca sunt somera incepand cu data de 01.11.2010, iar nasterea va avea loc la inceputul lunii octombrie? ... (vezi toată discuția)