avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Câți bani ar trebui să primesc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Câți bani ar trebui să primesc?

Ce salariu primesc in mana la sfarsitul lunii la un program de lucru de 24 de ore lucru si 48 de ore liber in sectorul securitate si paza...si ce sporuri trebuiesc sa cuprinda contractul de munca....???
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Precizez: Cei doi colegi fac 180-192 de ore/ luna (12 ore 9noapte unul, si 12,ore o noapte celalalt),Iar noi cei trei mai vechi face 240-264 ore/luna ,24 ore servici si 48 ore liber. Nu se acorda spor de noapte si nici de Weekend, contractele individuale sunt facute pe minim economie la 8ore/zi cu smbete/duminici libere.. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

24 de ore de munca si 48 ore libere annmaria28 annmaria28 Buna ziua, Ce se intampla cand muncesti 24 de ore, iar 48 de ore sunt libere, fara a se tine cont de zilele legale libere (weekend, Paste, 1 Mai), iar ... (vezi toată discuția)
Buna. eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la ... Nickolas77 Nickolas77 Buna. Eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la programul de 12 cu 24 deci 192 de ore lucrate lunar. Program de zi fara ore de noapte. Cati bani ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nerespectat de firma SAUNDU SAUNDU Buna seara,va supun atentiei dvs.o problema care cred ca se intilneste destul de frecvent in Romania. M-am angajat la o firma pe postul de paznic cu un ... (vezi toată discuția)