avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere acte

Buna ziua in prezent detin un teren si o locuinta construita in ani 60 pe care le- am dobandit in urma judecati si despagubiri fratelui meu in ani 90 am mai construit o casa fara autorizatie la care platesc la primarie de atunci pe acelasi teren.Cum pot sa obtin acte pe aceasta casa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 18:38, 5 Mai 2018
Ok dar am vazut ca se cer mai multe acte eu nu am decat acte pe pamant si ce pot sa scot de la financiar cum ca platesc impozit

Unde ati vazut "ca se cer mai multe acte"? Va repet, cereti certificatul pentru atestarea posesiei sub nume de proprietar. Cu acest act, cu certificatul fiscal si cu o copie legalizata a actului pe teren, expertul cadastral va putea intabula casa si terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ceva care in contradictoriu cu ce scrie in cartea funciara a respectivului imobil,care act se ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta veche fara autorizatie de constructie prin banca rog solutii ciodaruvali ciodaruvali Doresc sa achizitionez o casa veche printr-un credit imobiliar problema este ca aceasta casa a fost construita in 1929 si nu au mostenitorii autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate - ce trebuie facut pentru intabulare? coriand coriand Tatal meu are un certificat de mostenitor dobandit in urma decesului bunicilor in 1989,este singur mostenitor fiind singur la parinti.Din 1989 pina in prezent ... (vezi toată discuția)