avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ajutor intr-o altfel de situatie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ajutor intr-o altfel de situatie

Situatia la care fac referire este o ciudatenie prin simplul fapt ca ajungi sa intrebi avocati despre cum sa rezovi un caz in care esti luat in bataie de joc de catre un coleg de al lor, tot avocat. In speta, faptele se prezinta cam asa: in urma cu 2ani(din aducere aminte enunt perioada, e posibil sa gresesc, dar nu are relevanta) exista un proces pe rol la Judecatoria Cornetu pt lipsa rovignetei, proces in care suntem reprezentati de un avocat, proces castigat (apare pe portalul instantei), dar in care solutia data de instanta nu este comunicata partilor. Anul acesta vine de la financiar impozitul pe proprietati dar cumulat cu amenda din acel proces. De fix 2 luni comunic cu respectivul avocat sa imi obtina acea solutia, acesta amanandu-ma constant si tergiversand situatia pana cand astazi nu mai am incotro, pt ca avem nevoie de certificat fiscal si trebuie sa platesc impozitele cu tot cu acea amenda, desi castigata in proces si anulat acel proces verbal de amenda. Cat de moral, profesional poate fi acest avocat si ce mai pot face eu? Multumesc
Da, aceasta ar fi fost pt mine solutia cea mai buna, sa merg personal la arhiva, dar nu am facut=o tocmai pt ca mi-a promis (si mintit timp de 2 luni) acest avocat ca o face, si tocmai de aceea nu am mers personal. De acum nu mai am pt ce merge pt ca am achitat deja amenda la financiar. Iar avocatul ramane o individa lipsita de caracter , lipsita de propriul cuvant...asta ca sa ma exprim civilizat. Va multumesc pt amabilitatea de a raspunde si va doresc succes in ceea ce faceti.
Macar pentru curiozitatea dvs puteti sa dati un telefon la arhiva instantei respective pt a intreba cand s a motivat sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in proces pe fond balaibanirina balaibanirina Este posibil ca la un proces pe fond sa nu cunoastem sentinta?Avocata mea sa nu cunoasca nici ea aceasta sentinta?Procesul a fost pe 16.01 si azi suntem pe ... (vezi toată discuția)
Sentinta in pronuntare....cum aflu cand sa pronuntat? happyface happyface Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Motivare hotarare dovleacmihaela dovleacmihaela buna dimineata . Revin cu o intrebare- m-i s-a respins o cerere si dupa reexaminare .,cerere in care doream dezbaterea unei succesiuni .In hotararea pe care ... (vezi toată discuția)