avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul de indemnizatie pentru asociat unic sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul de indemnizatie pentru asociat unic sau administrator

buna ziua
sunt noua pe aici si nu am stiut unde sa incadrez exact intrebarea mea:
Sunt asociat unic la o societate pe care desfasor activitate +administrator la alta societate care este suspendata pe 3 ani,dar cartea de munca o am la o alta societate in care nu am nici o functie de conducere. Intentionez sa fac un bebe si nu stiu in ce fel ma afecteaza functiile din cele 2 societati,daca suspend activitatea si la firma in cadrul careia desfasor activitate,inainte de a ramane insarcinata,ma afecteaza in vreun fel la primirea indemnizatie?
Pot beneficia de aceasta?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nikidutza_22 , utilizator 09:20, 30 Octombrie 2009
multumesc frumos mi-ati luat o piatra de pe inima:giggle::)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu si venituri din profesii liberale, cum sa procedez pentru concediu crestere copil irinaghi irinaghi Buna ziua, ma pregatesc sa nasc si nu mi-e inca prea clar cum voi face sa intru in CCC: - sunt angajata, administrator si asociat unic la propria firma, si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil beatedy beatedy Buna ziua, As dori sa va intreb daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului avand in vedere faptul ca: - din data de 22.07.2014 si pana pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate administrator achimescua achimescua Buna seara , Urmeaza sa intru in Crestere si ingrijire copil in luna noiembrie 2015 pentru o perioada de un an . Pe langa activitatea prestata cu contract de ... (vezi toată discuția)