avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am ridicat o casă cu fostul soț în curtea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am ridicat o casă cu fostul soț în curtea părinților lui. Neavând acte la această casă, am dreptul la partaj?

Buna ziua! Am ridicat o casa cu fostul sot in curtea parintilor lui. Parintii lui nu ne a trecut casa pe numele nostru. Intrebarea mea este : ne avand acte la aceasta casa , am dreptul la partaj? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
El nu ar recunoaste nimic. Pt ca nu vrea sa plateasca nimic si va multumesc pt amabilitatea dumneavoastra.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Maria755, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra. Fostul socru nu a avut nici autorizatie si nici proiect pt aceasta casa. Casa noua este atasata de casa veche. Nu stiu cum a este in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri dobandite in timpul casatoriei. thesnowman thesnowman Buna seara. As dori sa supun atentiei un caz de partaj. Cei doi soti locuiesc in apartamentul sotiei mostenit de catre aceasta in timpul casatoriei. Sotia ... (vezi toată discuția)
Ce drept am din casa sotiei unde am investit aproape numai eu? mrt mrt Buna ziua De cateva zile sotiei mele i s a pus pata pe mine sa parasesc domiciliul fara vreun motiv intemeiat. Cand ne am cunoscut ea de abia cumparase ... (vezi toată discuția)
Partaj: sotul are o casa trecuta pe numele lui inainte de casatorie, ... Timeearadu Timeearadu Partaj: sotul are o casa trecuta pe numele lui inainte de casatorie, dar era fara imbunatatiri. In timpul casatoriei am renovat casa total. Din banii mei am ... (vezi toată discuția)