Urmeaza ca la sfarsitul acestei luni sa plec la munca in Strainatate, lasand, astfel, apartamentul meu cu 0 persoane la intretinere, dar, cei care lucreaza la Asociatia de Proprietari sau la Intretinere, Doamna Incasatoare, respectiv, Domnul Presedinte de Asociatie, imi solicita plata intretinerii, cu exceptia consumului de apa curenta/index apa ( nu stiu, in plata fiind incluse costurile cu gunoiul, curatenia, si veniturile Dumnealor ), pe parcursul in care eu fizic nu voi fi in apartament, ci la munca in Strainatate, iar imobilul-proprietate personala, logic, va fi gol sau nelocuit.
In urma descrierii sau a semnalarii situatiei de sus, Cadrul Legal ( si care este acest Cadru Legal in Domeniu-exemplificare ) ma obliga ca eu s-o platesc acea taxa la Intretinere, repet, pe perioada in care sunt 0 persoane in imobil si eu sunt plecat la munca in Strainatate, sau Cadrul Legal ma avantajeaza, astfel incat sa nu platesc la Intretinere, doar atat timp cat eu sunt plecat!???...
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiar daca dvs plecati,administratorul tot va calcula intretinerea,reparatii tot se vor face la partile comune,femeia de servici tot va face curatenie.
viorel55
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu din cauza ca termoizolatia e scumpa si groasa nu v-a inghetat centrala in iarna, ci pentru ca de jur, imprejur niste oameni au locuit acolo si au tinut peretii interiori calzi, ce sa vezi pe banii lor. Nu intamplator am dat exemplul cu casa . Izoleaz-o cat vrei si pleaca cateva luni. Cine nu a stat la casa, bate campii, dar te asigur ca cheltuielile sunt de minim 3 ori mai mari. Dar totdeauna la bloc, se gaseste cineva care se face ca nu intelege.