avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord cu 1copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord cu 1copil minor

cei doi vor sa divorteze de comun acord ,copilul sa ramana la mama iar datorita faptului ca tatalnu are venit,nu este incadrat inmunca-lucreaza la negru-nustim daca putem sau nu cere pensie de intretinere
intrebarea 2in cererea de comun acord se poate face si precizarea caci cu acordul sotului copilul va ramane la mama?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:56, 31 Octombrie 2009
Divort din culpa comuna.Se audiaza un martor, poate fi el si comun.Evident ca daca tatal este de acor ca , copilul sa ramana la mama, asa va fi, iar penmsia de intretinere se va stabili la minimul pe economie.
Daca soti se invoiesc la un cuantum anume de pensie, instanta va lua act si il va admite.Cel mai bine faceti o cerere precizatoare cu toate aspectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa comuna Pop Cristina Pop Cristina motivul divortului pe culpa comuna imi poate afecta pensia alimentara a copilului? (vezi toată discuția)
Divort de comun acord stenczeldina stenczeldina Vrem sa divortam de comun acord,culpa e a mea,avem un copil minor,de 16 ani,vreau sa-mi fie incredintat mie,tatal e de acord,precizez ca muncesc dar fara carte ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat ANDRE_EEA ANDRE_EEA Buna ziua.In momentul de fata sunt in divort cu sotul meu .In urma casniciei a rezultat un copil in varsta de 10 ani acum.Am de pus actiunea de divort din ... (vezi toată discuția)